Reklamacije i povrati

Imamo 7-dnevnu politiku vraćanja, što znači da imate 7 dana nakon što primite svoj artikal da zatražite povraćaj.

Da biste imali pravo na povraćaj, vaš predmet mora biti u istom stanju u kojem ste ga primili, nenošen, nekorišćen i neošteen, sa etiketama i u originalnom pakovanju. 

Za početak vraćanja možete nas kontaktirati na info@lenjivac.com. Ako vaš povratak bude prihvaćen, poslaćemo vam uputstva o tome kako i gde da pošaljete svoj paket. Stavke koje su nam poslate bez prethodnog zahteva za povraćaj neće biti prihvaćene. Uvek nas možete kontaktirati za sva pitanja o povratu na info@lenjivac.com. 

Štete i problemi 

Molimo vas da pregledate svoju porudžbinu po prijemu i odmah nas kontaktirajte ako je artikal neispravan, oštećen ili ako dobijete pogrešan artikal kako bismo mogli da procenimo problem i ispravimo ga. 

Izuzeci / nepovratni artikli

Određene vrste artikala se ne mogu vratiti, kao što su snizeni proizvodi, specijalne porudžbine ili personalizovani artikli. Molimo vas da kontaktirate ako imate pitanja ili nedoumica u vezi sa vašim konkretnim artiklom. 

Zamena 

Zamena proizvoda je moguća u roku od 7 dana od preuzimanja proizvoda.

Kupac je u obavezi da proizvod vrati u stanju u kakvom ga ja dobio, upakovanog i sa etiketama kako bi zamena bila prihvaćena.

Kupac snosi sve troškove dostave.

Povracaj novca 

Obavestićemo vas kada primimo i pregledamo vaš povraćaj. Obavestićemo vas da li je povraćaj sredstava odobren ili ne. Ako bude odobreno, automatski će vam biti vraćena sredstva na prvobitni način plaćanja u roku od 10 radnih dana. Ako je prošlo više od 15 radnih dana od kada smo odobrili vaš povratak, kontaktirajte nas na info@lenjivac.com.

Pozovi